середу, 9 грудня 2020 р.

 



Семінар-практикум 

 «Умови розвитку та наповнення «внутрішніх ресурсів» педагогічних працівників»

Згідно перспективного плану методичної роботи на 2020-2021 н.р. в училищі було проведено психолого-педагогічний семінар для викладачів та майстрів в/н.

             Педагогічна діяльність вважається однією з енергоємних. Величезні психічні, інтелектуальні та емоційні витрати потрібні для її здійснення.

Особливо актуальним питанням щодо збереження психічного здоров'я педагогів постало в останні роки. Сучасні умови суспільства диктують свої правила: до особистості вчителя зросли вимоги батьків, все більше потрібно навичок знань та умінь щодо подолання труднощів у встановленні контактів з учнями, колегами, оточуючими людьми.

Зміни в системі освіти також підвищують планку в роботі педагога. Вітаються передові педагогічні технології, творчість, проектна діяльність. У освітян збільшується навчальне навантаження, а разом з ним і нервово-психічне напруження особистості та перевтома.

Але зберегти своє здоров’я, задоволеності від життя та роботи під силу кожному професіоналу, котрий може перебувати в гармонії з своїм тілом, думками, бажаннями та емоціями.







Немає коментарів:

Дописати коментар